Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cand sangele menstrual la inceput este maroniu, chiar daca ciclul este regulat, ne punem un semn de intrebare?

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa iti pui atatea semne de intrebare, se poate sa fie si mai maroniu, acum nu semnifica neaparat ca esti bolnava sau insarcinata. Dar, ca sa nu mai stai cu grija unei sarcini sau a vreunei infectii, mai bine mergi la medicul ginecolog si fa o ecografie si un control."

Raspuns mamica: "Ciclul menstrual poate avea culoare diferita pe parcursul menstruatiei, nu trebuie sa te ingrijorezi. Acesta contine si toxine si de aceea culoarea lui poate sa fie mai inchisa. Daca totusi ai suspiciuni ca ar exista o infectie, mergi la medicul ginecolog."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.