Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ati prefera o nastere naturala sau cezariana? Sunt opinii pro si contra.

Raspuns mamica: "Eu prefer mai mult nasterea naturala. Cand nasti natural ai mai multe avantaje. Te recuperezi repede si e mai bine pentru ca durerea e pe moment si nu ai discomfort mult timp. Si la nascand natural se creaza o legatura stransa intre mamici si noi-nascuti."

Raspuns mamica: "Nu conteaza intotdeauna ce nastere doreste o femeie gravida. De exemplu, de mult timp mi se tot spunea ca eu nu o sa pot sa nasc normal pentru ca sunt mica de statura si port putin la pantofi. Eu nu am avut sansa sa aleg pentru ca au fost complicatii si au trebuit sa scoata copilul cu 3 saptamani mai devreme. Sunt avantaje si dezavantaje de ambele parti insa femeia gravida impreuna cu medicul trebuie sa hotarasca care e cea mai buna optiune pentru ea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.