Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de 7 luni scrasneste si are doar 4 dintisori. Este bine?

Raspuns mamica: "Nu te preocupa, o sa-i treaca, fetita mea la 9 luni avea 2 dinti sus si 2 jos, si era concert zilnic. Cred ca a descoperit ca ii avea, apoi a tinut vreo cateva zile, pana s-a plictisit. Nu prea ai ce sa-i faci, lasa-l, o sa-i treacaș eu mai incercam sa ii zic ca nu e frumos sa faca asa de parca m-ar fi inteles, dar nu aveam ce sa-i fac pe moment, nu mai facea era atenta la ce zic eu."

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa iti faci probleme din cauza ca scranceste din dintisori, majoritatea copiilor fac acest lucru. Si fetita mea facea la fel sau baga toate lucrurile pe care le prindea in gura, chiar ii iesise un dintisor stramb din cauza asta. O sa ii treaca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.