Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Este normal sa ai "scurgeri" de cand ai inceput viata sexuala ?

Raspuns mamica: "Eu nu cred ca este ceva normal, scurgeriile de obicei provin de la infectii, raceli netratate. Parerea mea este ca doar un control la un medic ginecolog va putea spune exact daca este ceva normal sau nu pentru ca nu toate femeiile sunt la fel, iar un control de rutina nu strica niciodata!"

Raspuns mamica: "Depinde, sunt unele scurgeri care sunt normale, adica multe femei le au si poarta proteslipuri insa sunt tare incomode si jenante, medicul ginecolog iti poate spune ce sa faci sau iti da un tratament, de regula niste ovule insa aceste scurgeri revin, cel putin asa s a intamplat la mine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.