Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pentru sustinerea sarcinii mi s-a prescris Utrogestan. A mai luat careva ?

Raspuns mamica: "Da eu am luat. Daca ti s-a confirmat de catre un medic ginecolog ca ai probleme cu pastrarea sarcinii atunci poti lua, daca nu este sigur sau ai auzit tu ca se ia sa stii ca poate face rau. Trebuie sa iti recomande doctorul. Eu am luat de cand eram gravida in 2 luni pentru ca eram sa pierd sarcina, am avut sangerari abundente si am reusit sa tin sarcina."

Raspuns mamica: "Eu am luat utrogestan in perioada sarcinii, mai ales la prima sarcina, din cauza ca aveam iminenta de avort. In general se da utrogestan daca ai aceasta problema si risti sa pierzi sarcina, daca ti-a dat numai utrogestan atunci nu e nimic grav, trebuie sa stai linistita si sa eviti contactul sexual o perioada."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.