Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum va alinta sotii dupa ce ati devenit mamici? Eu m-am saturat de "mami"... mi-e dor de un "puiutz" macar..

Raspuns mamica: "Mie personal nu imi plac linguselile si alinturile astea... ma scot din sarite... ne spunem mami si tati pentru cei mici sa ne perceapa asa, dar nu vreau sa se miorlaie prea mult pe langa mine. Nu intelege gresit, noi ne iubim si ne respectam foarte mult doar ca nu ne plac alinturile astea prostesti. Eu vreau langa mine un barbat adevarat, nu unul sa se miorlaie toata ziua pe langa mine... motanel, pisi, iubi, puiut... ma lasi..."

Raspuns mamica: "Il alint cum il alintam si inainte de nastere adica Bitu... asa l-am alintat inainte asa a ramas si acum... Mami ma striga copilul toata ziua pentru cel mai mic lucru insa cu sotul e altceva. Si el ma alinta la fel si asta cam de vrea 10-11 ani zic eu, daca am calculat bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.