Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce vomita copilul meu cand este suparat?

Raspuns mamica: "Asta se poate sa fie si pe sistem nervos. Cel mai bine ar fi sa mergeti la un pediatru si sa ii spuneti sa vedeti ce va recomanda, poate sunt pobleme si sa nu se vada alte simptome. Poate un tomograf ar fi mai bun sa nu cumva sa aibe ceva doamne fereste."

Raspuns mamica: "Cu siguranta se intampla acest lucru pe sistem nervos. Fetita mea, cand e suparata, plange pana face febra. Ar trebui sa evitati sa mai suparati copilul pentru a preveni acest lucru. Mergeti la medic cu el pentru a-i prescrie un tratament adecvat varstei lui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.