Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce jocuri si activitati sunt potrivite copiilor de 3 ani?

Raspuns mamica: "Copilul meu de 3 ani jumatate se joaca cu cuburile care construieste, face puzzle uri din 6, 8 piese sau 10 daca sunt mai mariosare, ii place lego si sa se joace cu plastilina, sa picteze, sa coloreze, ii plac cartile cu sunete si masinile, trenul cu sine etc."

Raspuns mamica: "Copilul meu de aproape patru anisori se joaca cu papusile foarte mult, apoi sunt cartiel, ii place sa coloreze sa se faca ca stie sa citeasca, sa picteze foarte mult. Apoi ii place sa se joace cu plastilina, cu creta, sa faca castele din cuburile colorate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.