Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De la cate luni pot administra bebitei mele fier? Si sub ce forma?

Raspuns mamica: "Draga mamica, daca bebelusul tau este alaptat la san, nu are nevoie de suplimente de fier. Daca doresti sa ii administrezi suplimente de fier o poti face dupa 6 luni, bineinteles dupa ce ai ceruta parerea unui medic. Dupa cum bine stii, fierul in cantitati mari este toxic pentru oragnism."

Raspuns mamica: "Fierul se da ca si calciul copilului ca profilaxie cat este mic, dupa 3 luni de exemplu ii poti da cate 10 zile pe luna, de exemplu ii dai 10 zile calciu si 10 zile fier insa nu concomitent pentru ca nue ste bine, cand ii administrezi sa ii dai si vitamina C ca se absoarbe mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.