Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La ce varsta trebuie sa foloseasca un bebelus perna si patura?

Raspuns mamica: "Eu nu am folosit perna la copiii mei cat au fost bebelusi, in primul rand pentru ca se poate deforma coloana iar in al doilea rand pentru ca ma temeam sa nu i se puna perna pe fata in timpul noptii; exista riscul de sufocare cand folosesti perna asa ca nu o recomand, poti sa-i pui sub salteluta daca vrei sa ridici patutul in dreptul capului sau sun picioarele patutului."

Raspuns mamica: "Dupa varsta de un anisor, cand deja au control asupra membrelor si a corpului. Pana la un anisor evitati folosirea pernei - pentru a nu se inadusi sau supraincalzi, iar patura pentru a nu si-o trage pe fata. Pentru a substitui patura puteti folosi sacul de dormit."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.