Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Care scaune auto protejeaza mai bine copilul, cele cu centuri proprii sau fara ?

Raspuns mamica: "In comert exista numeroase scaune auto si este obligatoriu ca acestea sa aiba centuri proprii. Daca aceste scaune nu au centuri proprii nu trebuie asezat copilul in ele. De asemenea, exista scaune care au suport isofix si sunt fixate de bancheta masinii fara sa fie nevoie sa se utilizeze centurile de siguranta ale masinii, sau sunt scaune fara isofix, si, atunci, trebuie puse si centurile masinii."

Raspuns mamica: "Cele mai bune scaune pentru copii sunt cele care au centuri fixe deoarece asa este mult mai in siguranta, mai ales ca le poti prinde si de centura din masina pentru o siguranta in plus. Nu am vazut scaune fara centuri proprii, asa ca nu stiu nimic despre ele, dar nu cred ca sunt foarte sigure."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.