Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Nu pot lua o decizie singura, tot timpul am nevoie de un sfat. E normal?

Raspuns mamica: "Asta se intampla in fiecare zi, moment important din viata dumneavoastra sau presupunand ca sunteti gravida si doar in perioada aceasta aveti nevoie de cineva care sa va sustina si sa fie de acord cu dumneavoastra in deciziile pe care le luati? Incercati ca macar o data sa faceti cum credeti dumneavoastra ca este cel mai bine fara sfatul nimanui si va veti simti mult mai bine si increzatoare."

Raspuns mamica: "Nu, nu e normal pentru ca inseamna ca viata ta depinde de altcineva, una e sa ceri un sfat cand vrei o parere si alta sa ceri tot timpul ca nu esti sigura pe tine, eu cred ca ar fi bine sa consulti un psiholog care te va ajuta foarte mult si te va invata sa ai propriile tale pareri, si decizii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.