Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Schimbarea anotimpurilor deregleaza ciclul menstrual ?

Raspuns mamica: "Depinde de organismul tau. Daca tu ai dereglari dese ale ciclului menstrual e posibil sa fie si de la schimbarea anotimpurilor. Ar trebui sa mergi la un medic ginecolog specialist si sa faci un control ca sa fi sigura ca asta ar fi motivul si ca nu ai altceva."

Raspuns mamica: "Acum depinde daca pana acum ciclul tau a fost regulat si acum la schimbarea anotimpului ti s-a dereglat atunci nu cred ca are de-a face asta cu menstruatia ta dereglata. Mai degraba este vorba de o dereglare hormonala. Totusi mergi la medicul ginecolog."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.