Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand facem baita, ii place sa se "bage" cu capul in apa. Credeti ca ar putea fi o problema cu apa in urechiuse?

Raspuns mamica: "Nu este corecta afirmatia ca in timpul baitei nu trebuie sa intre apa in urechi. Nu creeaza nici un fel de afectiuni. Gandeste-te la nasterile ce se efectueaza in apa. Daca ar fi periculos, nu ar fi acceptate. Ii cureti bine urechiusele cand il stergi si totul e in ordine."

Raspuns mamica: "Nu ar fi nici-o problema, fetita mea nu intra cu capul in apa dar tot ii intra apa in urechi cand o spal pe cap, dupa baita o streg bine si ii usuc parul si nu am avut nici-o problema cu ea, ma refer la otita, si sper sa nici nu am vreodata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.