Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum putem sa incurajam copii pentru a invata mai bine?

Raspuns mamica: "Inceracati sa motivati copilul pentru a invata. Verificati zilnic caietele de la scoala. Supraveghiati-l la teme, ajuati-l atunci cand are nevoie. Puneti-l sa faca cateva exercitii in plus atunci cand observati ca nu se descurca foarte bine la o anumita materie. Tineti legatura in permanenta cu cadrele didactice si cereti sfatul acestora."

Raspuns mamica: "Trebuie sa-l incurajezi mereu si chiar daca a luat o nota buna. Fetita mea este sensibila si eu i-am spus ca se va trezi si cu note mici important este sa nu se supere si acest lucru sa o incurajeje sa faca si mai mult si mai bine, asa ca rabdare sa avem."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.