Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Oare din ce cauza mi-a fermentat compotul care l-am pus pentru iarna?

Raspuns mamica: "Nu vreau sa te jignesc... dar sigur ai gresit tu undeva la reteta. Poate borcanele nu au fost destul de curate, poate nu au fost sterilizate cat trebuie sau capacul borcanelor nu a fost inchis cum trebuie. Trebuia sa mai verifici inca odata borcanele inainte sa le pui la sterilizat."

Raspuns mamica: "De cele mai multe ori, orice compot fermenteaza ori din cauza ca fructele au ramas inca nefierte si nu au fost sterilizate bine, ori e prea putin zaharul... ca pana la urma zaharul are rol de conservant. Data viitoare cand faceti compot, indiferent de cum alegeti sa il faceti, la depozitare, puneti-le cu capacul in jos. Lichidul forteaza aerul sa iasa afara si se formeaza un mediu vidat la interior. Acelasi lucru puteti face si cu dulceata. O turnati fierbinte in borcane, infiletati si le puneti cu capacul in jos, apoi le acoperiti. Se sterilizeaza perfect. Am facut asa an de an si nu mi s-a stricat deloc, am dulceata si compot de 2 ani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.