Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum sa fac sa nu ma mai gandesc la tatal copilului (suntem separati) in timp ce ma intalnesc cu altcineva?

Raspuns mamica: "Mami, cred ca intrebarea asta ai dorit sa ti-o adresezi tie insati... sentimentele pe care le ai pentru tatal copilului tau nu au cum sa dispara. Daca stii sigur ca nu exista cale de impacare intre voi, va trebui sa te lupti cu tine insati, cu tot ce inseamna sentimente de dragoste fata de el si va trebui sa il lasi balta...."

Raspuns mamica: "Pai, daca te tot gandesti la el, e posibil sa mai insemne ceva pentru tine. Nu stiu in ce conditii v-ati despartit, dar incearca sa-ti amintesti problemele dintre voi, poate merge. Sau.. poate nu ai gasit inca barbatul care sa te faca sa uiti tot ce-a fost in viata ta. Cand il vei gasi, sigur fostul tau nu iti va mai tulbura viata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.