Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce sunt pete sangerii pe servetelele cu care il sterg pe bebelus?

Raspuns mamica: "Sunt pete sangerii atunci cand presupun il stergi la fundulet. Se prea poate din cauza ca face caca tare si se poate zgaria la fundulet si de aceea sa ii curga putin sange. Si fetita mea a patit asa dar eu ii dadeam cu baneocin si ii trecea imediat. Asta ar trebui sa faci si tu."

Raspuns mamica: "Daca se intampla acest lucru de mai multe ori mergi la medic caci nu e bine chiar daca e vorba de constipatie, si aceasta este o boala si trebuie tratata, imagineaza-ti cat este de dureros si pentru copil, foloseste niste supozitiare cu glicerina ca sa-l usurezi putin."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.