Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Buna, ce idei de diete minune aveti pentru perioada de dupa nastere?

Raspuns mamica: "Dieta disociata 3-3-3 (sau 2-2-2) in primele 3 zile mananci legume si fructe in ce cantitati doresti, urmatoarele 3 proteine animale, iar in ultimele 3 produse lactate, poti sa pierzi pana la 5 Kg, o alta optiune ar fi dieta Dukan sau dieta stewardeselor care presupune sa consumi 4-5 zile numai proteine."

Raspuns mamica: "Nu stiu daca este vreo dieta care sa faca minuni, ceea ce da rezultate cu adevarat este sa nu depasesti caloriile recomandate organsmului tau in functie de greutate etc. Daca respecti acest lucru sigur slabesti si vei avea intotdeauna greutatea corpul pe acre ti-l doresti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.