Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care este cea mai buna metoda de a incalzi biberonul cu lapte praf?

Raspuns mamica: "Se gasesc in comert sau puteti face comanda de pe anumite site-uri - de exemplu lacopii.ro - incalzitoare electrice pentru biberoane. Preturile variaza intre 79 de lei si 373 de lei. E cea mai buna si mai rapida metoda de a incalzi lapticul bebelusului flamand."

Raspuns mamica: "Mie una mi se pare ca cea mai buna metoda e sa incalzesti apa si apoi sa prepari laptele, trebuie sa fie praspat facut laptele copilului, dar daca vrei sa incalzesti poti folosi incalzitoare pentru biberoane, sunt de la chicco, tommee tippee, avene, primii pasi etc. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.