Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Azi nopate baiatelului meu i-a foat cam rau si a vomat (cred ca a mancat cu pofta niste mere calite). Ce pot sa ii dau dupa ce vomita ca sa treaca gustul acela oribil?

Raspuns mamica: "In primul rand apa trebuie sa-i dai ca sa clateasca gurita si in al doilea rand ar trebui sa-i dai o lingurita de Debridat ca sa-i linisteasca stomacelul. Am patit-o si eu, a mancat castraveti mai multi si bucatele mai mari si noptea a vomat insa i-a trecut cu o lingurita de Debridat."

Raspuns mamica: "Depinde foarte mult in ce ai calit merele... e posibil sa fi facut o mica indigestie. Cateva zile da-i regim, ceaiuri, paine prajita... etc. Pentru voma cel mai bun este Metroclopramid picaturi... si debridat care il ajuta sa elime resturile din intestin."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.