Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Tata se implica in cresterea si educarea copiilor ? Sau sunt preocupati doar cu asigurarea confortului ?

Raspuns mamica: "Sotul meu se implica total in cresterea copiilor, mai ales in educarea lor, singurele lucruri unde nu se baga sunt hainutele, imbracatul, nu stie si nu se pricepe, dar in rest participa la toate activitatile copiilor, se joaca cu ei, vorbeste, se intereseaza la scoala etc."

Raspuns mamica: "Tati nu se prea implica, munceste foarte mult ... Vine seara tarziu, este obosit, nu prea mai are chef nici de joaca, sa nu mai vorbim de lectii, de citim carti, de baita ... Eventual o plimbare seara in trei merge ... ne relaxam si noi fetele, se relaxeaza si taticul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.