Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care apa este recomandata pentru copii ?

Raspuns mamica: "Parerea mea e ca cea mai buna apa pentru bebelusi este cea plata imbuteliata. Sub nici o forma sa nu-i dati apa de la fantana - de izvor - fara sa mergeti cu o mostra la laborator pentru a-i face analize. Exista riscul sa contina nitrati sau nitriti foarte daunatori copiilor, si nu numai."

Raspuns mamica: "Eu ii dau fetei mele apa plata ,dar poti sa ii dai apa speciala pentru bebelusi pe care o gasesti in orice farmacie.Dar mie medicul pediatru mi-a recomandat sa ii dau apa de la chiuveta fiarta,mi-a spus ca este cea mai buna si mai curata.Acum tu alegi ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.