Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti despre pilates? Imi place miscarea dar ... nu am timp mai deloc :(

Raspuns mamica: "Eu cred ca este foarte interesant si eficient. Poti practica acest sport acasa, fara probleme. Nici nu ai nevoie de cd pentru exercitii, deoarece gasesti on line complexele de exercitii. Te vei simti mult mai bine dupa ce le faci, iar daca ai un copilas destul de mare (peste 1 an jumatate), te vei si distra cat timp le faci."

Raspuns mamica: "Eu am numai cuvinte de lauda despre pilates, iti reda flexibilitatea pe care o aveai inainte de sarcina, te ajuta sa cresti forta musculara, iti lucreaza abdomenul, picioarele, soldurile, bratele, spatele. Eu ti-as recomanda sa iti faci o ora timp si sa mergi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.