Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce nu are scaun copilul surorii mele in varsta de trei zile?

Raspuns mamica: "Nou-nascutii pot sa nu aiba scaun si cateva zile, 2, 3 sa zic pentru ca band doar lapte, asta stiu in cazul in care alaptezi, organismul isi ia ce-i trebuie si atunci nu mai are ce sa elimine ... totusi cred ca la varsta asta ar trebui sa se curete asa ca mai bine intrebi pediatrul sau neonatologul."

Raspuns mamica: "De obicei copii nou-nascuti au scaune zilnice pana la 10 si sunt moi, asta inseamna ca este constipat si incercati sa aveti grija ce mancati si dumneavoastra. Daca este alaptat atunci ar trebui sa faca zilnic, dar daca este hranit cu lapte praf atunci acesta il poate constipa si ar fi bine sa incercati sa il schimbati."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.