Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce limbi straine mai invata cei mici? Voi ce limbi straine cunoasteti?

Raspuns mamica: "La mare cautare este limba engleza dar nu strica si o alta limba cum ar fi limba Germana. Eu stapanesc foarte bine limba engleza desi limba la care am sustinut bacalaureatul a fost limba franceza. Ulterior cand am urmat studiile superioare m-am lovit numai de limba engleza."

Raspuns mamica: "Eu consder ca este foarte bine ca... copilasul nostru sa stie cat mai multe limbi straine, mai ales engleza, deoarece niciodata nu stii ce ii rezerva viitorul, si mai bine inveti din timp, decat sa fie prea tarziu! Mie imi pare rau ca nu am invatat la timp..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.