Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Chistul ovarian se opereaza ?

Raspuns mamica: "Chisturile ovariene apar ca si tulburari ale ciclului menstrual, dar de regula ele dispar de la sine. Se poate lua un tratament hormonal si daca acesta nu da rezultat atunci se apeleaza la operatiea chirurgicala. Dar sa stii ca acum se efectueaza operatii cat mai putin invazive."

Raspuns mamica: "Chisturile ovariene pot aparea in urma unor dereglari hormonale, a unor raceli netratate... se pot opera dar se pot elimina si prin tratament in functie de marimea si localizarea lui. Ele pot disparea de la sine dar e bine si sa fie tinute sub observatie pentru ca se pot mari si inmulti. Oricum acum, pana la a se ajunge la operatie, sunt multe alte metode de a "scapa"de ele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.