Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am o canapea de piele ecologica bej ! Cu ce as putea sa o curat?

Raspuns mamica: "Si eu am avut o canapea visinie... si imi era foarte greu sa-i scot petele... am cumparat cam toate solutiile si cremele de curatat din comert... dar nu prea dadea rezultate... ramanea pete si arata ingrozitor. Am auzit de la o vecina ca putin otet diluat cu apa o face sa para stralucitoare."

Raspuns mamica: "Si eu am incecat tot felul de metode dar nu am fost multumita de rezultate. Acum folosesc antipraf spray sau mai merge si cu o laveta moale imbibata in solutie de sters geamurile dar rar fac asta pentru ca le usuca foarte tare. Cele mai indicate sunt acele solutii speciale insa si cam scumpicele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.