Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care sunt urmarile asupra unui copil care a fost tratat cu violenta?

Raspuns mamica: "Doamne, sper sa existe cat mai putini copii maltratati. Am avut un baietel, care statea intr-un colt, nu voia sa se joace, nu vorbea. Am descoperit ca ii era frica sa vorbeasca. Sa mai spun ca, dupa ce nu am gasit intelegere la parintii lui, am anuntat asistentul social. A inclus baietelul intr-un program, iar acum acesta rade, canta si spune tot ce are de spus. Un copil tratat cu violenta se va transforma intr-un adult violent, nu se va putea integra in societate si mereu va avea impresia ca tot ce face nu conteaza. Nu este o regula, dar cam asa se intampla cu toti. Va rog, daca intalniti vreodata un asemenea caz, faceti ceva pentru copilul respectiv. Nu-l lasati in voia sortii. Are nevoie de dumneavoastra."

Raspuns mamica: "Un copil care a fost tratat cu violenta poate avea probleme psihice, atat cand este copil cat si cand va deveni adult, poate deveni un copil problema care la randul lui ii va trata pe ceilalti copii cu violenta iar cand va deveni adult poate chiar sa fie violent si cu parintii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.