Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Dupa intarcat, mai ales inainte de un an, ce fel de lapte sa aleg ?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa incerci cu un lapte praf pe care il poti da pana la 4 ,5 ani. Sau poti sa ii dai, cum i-am dat eu fetei mele, lapte pasteurizat, deoarece nu a vrut sa-l bea pe cel praf. Dar sa nu ii dai in nici intr-un caz lapte de vaca ca nu este bun."

Raspuns mamica: "Eu am trecut cu ambii copii la laptele pasteurizat. A fost OK si nu am avut probleme cu nici unul. Important este sa-l accepte intrucat sunt copii care nu vor sa bea alt lapte decat cel de la mami. La fel, poti incerca si laptele praf, dar vorbeste cu medicul pentru tipul acestuia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.