Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiica mea de 6 luni are febra, doarme noaptea dar ziua este agitata si transpira tare, ce sa fac?

Raspuns mamica: "Trebuie neaparat sa mergi cu ea la un pediatru. Transpiratia excesiva poate fi o raceala la plamani (in special la pneumonie se intampla asta), fiind atat de mica exista riscul agravarii bolii. Fetita mea a facut de trei ori pneumonie pana la 5 ani si a fost spitalizata de fiecare data."

Raspuns mamica: "Pai consulta medicul. Nu poti sa te "joci" de-a doctorul cerand sfaturi pe internet cand vine vorba de sanatatea copilului, poate fi foarte grav. Mergi la pediatru si spune-i toate simptomele, trece intr-un caiet tot ce ii dai de mancare, febra din 3 in 3 ore, si alimenteaz-o cu lichide cat de multe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.