Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Uleiul de catina este bun pentru o fetita de 4 anisori?

Raspuns mamica: "Depinde pentru ce anume vrei sa-i dai, daca vrei sa ii dai pentru imunitate, (sau pentru orice altceva ), pentru ca in general se da pentru a tratata ceva sau profilaxic, in orice caz ar fi trebuie sa urmeze o cura, conform varstei pe care o are, deci intreaba medicul."

Raspuns mamica: "Uleiul de catina este destul de puternic. Daca il cumperi din farmacie, sigur are pe prospect si contraindicatiile. Daca il prepari acasa, ar fi bine sa faci o solutie mai putin concentrata - adica la jumatate decat o faci in mod obisnuit. Trebuie sa fii atenta daca fetita nu dezvolta reactii adverse."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.