Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Fontanelele se inchid la o anumita varsta?

Raspuns mamica: "Da in jurul varstei de un anisor ar trebui sa se inchida. Sunt copii carora li se inchid mai tarziu fara sa existe nici un fel de probleme medicale. Dar cel mai bine ar fii sa mergeti la un pediatru si vedeti ce va spune,ca s-ar putea sa aibe un deficit de calciu. Presupun ca ii dati vigantol."

Raspuns mamica: "Fontanela se inchide pana la 1 an de obicei, desi medicii spun ca si pana la 1 an jumatate este normal, daca nu se inchide pana la aceasta varsta atunci trebuie de cerut sfatul unui specialist, si nici cand se inchide prea devreme nu este bine. Oricum la controalele medicale cand mergi cu copilul este bine ca medicul sa verifice de fiecare data."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.