Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mai tineti cont de "sfatul batranilor" ? Sau credeti ca sunt desuete :) ?

Raspuns mamica: "Depinde de sfat. In cazul batranilor, trebuie sa cerni cu atentie sfaturile si sa iei doar ce crezi tu de cuviinta. Unele sunt bune deoarece si ei au crescut la randul lor copii si nu vorbesc aiurea, dar unele mai lasa de dorit si pentru a nu-i jigni, cernem noi sfaturile."

Raspuns mamica: "In ziua de azi sa tii seama de astfel de sfaturi, e un risc. Acum depinde la ce va referiti. Daca e vorba de sfaturi cu privire la respect, la educatia primita da mai tin seama. Saca e vorba de sfaturi privind sanatatea copiilor nu risc deoarece bolile au avansat. Sunt virusi din ce in ce mai agresivi si nu vreau sa-mi pun copiii in pericol."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.