Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

As vrea sa mai am un copil. Credeti ca e indicat avand in vedere ca am implinit 31 de ani, primul copil are deja peste 4 ani iar serviciul este unul foarte solicitant?

Raspuns mamica: "Mai sunt mamici care fac copii si dupa 31 de ani. Nu e ceva iesit din comun. Este un lucru foarte bun ca celalat copil are deja 4 ani. Macar unul dintre copii va intelege ce ii vei spune. Normal copii se fac pana in 30 de ani din cate am auzit eu. Dar se mai intampla sa se faca si dupa alte mamici au probleme altele nu."

Raspuns mamica: "Pai ori iti doresti copil ori te gandesti la probleme... sa stii ca probleme vom avea toata viata, serviciu solicitant si altele, dar copiii ne ajuta sa trecem mai usor peste toate. Varsta nu e chiar inaintata, eu am nascut fetita fix cand am implinit 31 de ani. Si intre ea si baiat e diferenta de 9 ani. Cred ca, daca vei avea copil vei avea si concediu,nu? Deci v-a fi mai putin solicitant."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.