Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

In cazul in care vedem o persoana epilepsica ca i s-a facut rau, cum reactionam ?

Raspuns mamica: "Este greu de spus cum vom reactiona daca nu am participat niciodata la asa ceva. Cred ca chiar daca intram in panica trebuie sa fim in stare sa sunam la 112 si sa dam amanunte. Sunt foarte promti si salveaza vieti cu adevarat, bine ca s-a inventat asa ceva si la noi in tara. Eu una ma panichez la ceva ce nu este asa de grav ca o criza de epilepsie deci clar as suna la 112 fara sa tin cont ca ar fi cineva langa respectivul care ar sti ce sa faca."

Raspuns mamica: "In cazul crizei unei persoane epileptice, trebuie sa indepartam din jurul acesteia obiectele de care s-ar putea lovi si sa o asezam intr-o pozitie care sa-i permite sa respire. Sunam la 112, desi s-ar putea ca pana ajunge ambulanta, persoana repectiva sa-si revina, deoarece aceste crize sunt foarte scurte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.