Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu de 19 luni vomita de cate ori il pun in pat! Ajutor!

Raspuns mamica: "Incearca sa il pui cu capul un pic mai sus pe perna, sa stea un pic mai ridicat ... sau incearca sa ii dai mai devreme sa pape, nu atunci inainte de a se pune in pat. Daca nu inceteaza asa, ar trebui sa mergi la un medic sa ceri si parerea lui ."

Raspuns mamica: "Incercati sa nu il puneti pe spate, incercati sa ii puneti capul intr-o parte ca sa nu mai vomite. Si dupa ce ii dati mancare sa nu il mai puneti imediat in pat, incercati sa il mai lasati un pic sa stea pana se aseaza si lui mancarea si vedeti daca apoi mai vomita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.