Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Micuta mea are o mica pata pe spate, ca o iritatie. Este normal la bebei pana la 1 an sau sa merg al medic?

Raspuns mamica: "Poate fi o alergie sau de la caldura! Cel mai bine ar fi sa mergi la medic! Poate e nevoie de un tratament.... el va sti cel mai bine! Pai nu prea e normal sa aiba astfel de iritatii! Cred ca mai poate pati asta daca ai imbracat-o cu haine noi care nu au fost spalate in prealabil."

Raspuns mamica: "Mamico... nu te-ai gandit ca poate fetita ta a mancat ceva ce nu i-a priit organismului? Sau o are de la nastere? Ai uitat sa precizezi acest lucru? Ce culoare are acea pata de care spui? Micuta ta are mancarimi in acel loc? Spre linistea ta mai bine mergi la un medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.