Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La 4-5 luni, apa si ceaiul sunt interzise in alimentatia copilului !?

Raspuns mamica: "Nu neaparat ca sunt interzise, dar nu sunt recomandate. La 4-5 luni bebe trebuie alaptat exclusiv la san sau daca e cazul, hranit cu lapte praf. Apa sau ceaiul se dau doar daca va recomanda medicul pediatru. Dar laptele matern tine loc si de apa si de manacare, pana la 6 luni cand incepeti diversificarea."

Raspuns mamica: "Deja la 4-5 luni ar trebui sa aiba inclus in alimentie apa au ceai.Nu crede ca daca il alaptezi pe bebe la san nu are nevoie de apa sau ceai. Chiar daca il alaptezi, cate o gurita de apa plata sau ceai sunt esentiale pentru micut. Da-i cate putin in fiecare zi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.