Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Micuta mea are diaree. Are 4 luni si jumatate. O recomandare ?

Raspuns mamica: "Poti sa-i dai ercefuryl 0 jumatate la 12 ore plus smecta 1 plic pe zi in doua doze. Eu asa i-am dat si s-a facut bine. Daca face des diaree atunci s-ar putea sa aiba altceva, spre exemplu a mea timp de 1 an nu a putut manca decate doua feluri de ciorba, si tipa mereu noaptea, pana am descoperi ca avea candida pe tubul digestiv. De atunci eu ii dau o jum de nistatin la 12 ore, adica o pastila pe zi de fiecare data cand ii dau antibiotic sau alte pastile mai grele."

Raspuns mamica: "Ii poti da ceai de menta sau de pojarnita sau ii poti face un mucilagiu de orez. Daca rezultatele sunt tot negative poti incerca sa administrezi un pliculet de biotix - ebiotic in 2-3 reprize, refacandu-i totodata si flora intestinala. In cazul in care nu ai rezultate nici cu biotix iti recomand sa mergi la doctor pentru a nu da din diaree in dezinterie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.