Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Credeti ca starea de "ameteala" poate fi un semn de sarcina ?

Raspuns mamica: "Nu neaparat, mai degraba ai putea avea lipsa de calciu, o anemie, dar nu prea am auzit sa ai ameteli cand esti gravida. Mai degraba cand esti gravida iti este foarte somn, dar sa ametesti nu prea cred, asa ca mai bine iti faci un set de analize si asa iti va iesi daca esti insarcinata sau ai altceva."

Raspuns mamica: "Daca esti insarcinata atunci poate fi un semn de sarcina deoarece acesta este unul din simptomele sarcinii, insa daca nu sunteti insarcinata e posibil sa fie o anemie. Cel mai bine va faceti niste analize care va confirma exact cauza, mai ales daca sunteti insarcinata e bine sa va faceti analize ca sa nu aveti anemie caci poate dauna si copilului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.