Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce tot loveste si zgarie copilul meu de 1 an?

Raspuns mamica: "Probabil pentru ca a vazut asta pe undeva, daca se uita la desene sau la alti copii, in colectiv sau in parc; fetita mea pisca de exmplu cand nu o lasa in pace cineva; acesta este un mod de a se apara si nu a vazut nicaieri asta, spune-i ca nu e frumos."

Raspuns mamica: "Pentru a evita sa se mai loveasaca incercati sa ii faceti o ocupatie, sa va jucati mai mult cu el fie in casa fie in parc, in fata casei, blocului, oriunde numai sa ii tineti ocupat sa uite si poate asa renunta la acest obicei, cred ca este un tic, un obicei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.