Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » « inapoi

Cum dezobisnuim copilul sa foloseasca suzeta si biberonul????????

Raspuns mamica: "Greu, dar nu imposibil. Fetitei mele ii ieseau dintisorii, iar intr-o noapte a rupt 3 suzete - atat aveam in casa. Fiind tarziu, nu am avut de unde sa cumpar altele, iar in acea noapte a adormit fara suzeta. A doua zi le cauta - i le-am dat pe cele rupte de ea cu o seara in urma. Nu i-au placut, le-a aruncat si asa am procedat, pana a renuntat de tot la ele. Nervii iti sunt pusi la indoiala, dar nu renunta. Acest obicei dispare dupa 3-4 zile."

Raspuns mamica: "Daca in jurul varstei de 1 an nu resusesti mai tarziu e mai greu, experienta proprie, baietelul s-a dezobisnuit dupa ce a aruncat-o in oala cu pipi, i-am spus - gata nu mai este suzeta, a vazut cum am aruncat-o la gunoi si a fost usor, fetita insa nu stiu cand se va dezobisnui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.