Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, cum reusesti sa elimini praful de pe mobila? Cat tine curatenia aceasta? La noi dupa o ora este la loc. Au grija gemenii :)

Raspuns mamica: "Si la mine asta reprezinta o mare problema! Camerele mele sunt cu fata la strada si se circula intens... nu apuc bine sa il sterg ca se aseaza la loc doar tin geamurile deschise sa se aeriseasca! Nu rezista curatenia decat o zi maxim, din pacate si o iau de la capat."

Raspuns mamica: "Fac curatenie in fiecare zi si tot degeaba. La noi in casa, sotul este maxim dezordonat: cand vine de la serviciu isi arunca hainele peste tot in casa, pur si simplu nu are simtul ordinii. Adun de n ori pe zi jucarii aruncate peste tot. Sterg praful zilnic si tot degeaba."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.