Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Biberonul este un mijloc de calmare a copilului care plange ?

Raspuns mamica: "Multe mamici da asa o vad ca pe un mijloc de calmare, ca si tetina, dar sa sti ca nu este bine, precum tinutul in brate. Trebuie sa ii dezveti de acest mod de calmare ca mai tarziu asa se va obisnui si cand vei vrea sa scapi de biberon nu vei mai putea."

Raspuns mamica: "Biberonul este un mijloc de calmare atunci cand ii este foame, ma refer la biberonul cu lapte, daca asa se calmeaza, atunci cand mananca, e bine ... daca e vorba de suzeta, atunci si asta e in regula, nu ii face rau daca dandu-i suzeta se calmeaza ... va veni si timpul cand se va dezobisnui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.