Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De la ce varsta pot sa-i dau capsune bebelusului?

Raspuns mamica: "Capsunele poate declansa diverse alergii la copiii mici, deci trebuie sa ai mare grija cand le dai. Recomandat este dupa varsta de 1 an, dar siatunci trdbuie sa ao grija. Incepe cu portii mici si urmareste-i reactia organismului. Daca apar bubite rosii, nu ii mai da o perioada."

Raspuns mamica: "Copiilor sub un anisor nu este recomandat sa li se dea spre consum capsune. Dupa varsta de un anisor ii puteti da, dar mare atentie la orice urticarie, schimbare a pielii sau aparitia unor mici umflaturi care pot aparea dupa consum. Nu ii dati mult pentru inceput - una, doua pentru a gusta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.