Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ati fost vreodata cu copilul la psiholog? Cum a fost?

Raspuns mamica: "Cum sa fie... ii pune intrebari adecvate varstei lor.... dar din care sa reiasa subtil daca are sau nu probleme in familie, de comportament... in general se coboara la mintea lor. Nu trebuie sa-ti faci griji daca cel mic e bine educat si nu a vazut lucruri rele in casa. Si oricum nu dau importanta la nimicuri, doar sunt medici.... ei i-au in serios lucrurile cu adevarat importante care sunt spuse de copil."

Raspuns mamica: "Nu am fost cu copilul la psiholog, e mic. Dar am fost eu la psiholog cand eram mica. Ma ajutat foarte mult sa merg la sedinte. Imi schimbase complet modul de gandire si am primit indrumari si sfaturi foarte bune care acum imi sunt de folos. Si chiar nu e scump."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.