Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Daca ai avut un avort spontan, este des intalnit sa se intample din nou?

Raspuns mamica: "Nu neaparat, dar totusi trebuie sa faci o serie de analize sa vezi cauza avortului si in functie de asta se poata da un tratament pe viitor nu trebuie sa te descurajezi. Cu o dieta sanatoasa si vitaminele necesare o sa poti duce o sarcina la bun sfarsit."

Raspuns mamica: "Dupa un avort spontan nu-i neaparat sa mai fie unul, dar trebuie sa mergi la un doctor specialist, sa-ti de niste vitamine si minerale, sunt niste medicamente care se dau inainte cu trei luni inate de-a ramane insarcinata am luat si eu, am mai baut si niste ceai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.