Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mi-a intarziat menstruatia, dar testele sunt negative - ce e de facut ?

Raspuns mamica: "Intarzierea menstruatiei nu este neaparat cauzata de o sarcina. Mai ales daca testul a iesit negativ, aceste teste sunt aproape 99,9% sigure. Cel mai bine fa o vizita medicului ginecolog si iti va spune exact cauza intazierii. Poate fi doar oboseala, stres, dar poate fi si ceva mai grav."

Raspuns mamica: "Ce e de facut... trebuie sa-i faceti o vizita unui medic ginecolog pentru consultatie si investigatii suplimentare. Intarzierea sau lipsa menstruatiei poate fi si din cauza stresului, a oboselii sau din cauza unei dereglari hormonale. Numai un medic va poate lamuri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.