Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De la ce varsta e bine sa inceapa cursurile de inot?

Raspuns mamica: "Buna, Inotul este un sport foarte sanatos, dezvolta toate grupele de muschi armonios, creste imunitatea. Parerea mea este ca 2 ani jumate - 3 este o varsta potrivita pentru a incepe cursurile de inot. Eu daca as avea in apropierea casei un bazin unde sa se organizeze astfel de cursuri, mi-as duce fetita!"

Raspuns mamica: "Inotul este un sport considerat foarte sanatos si este bine, daca se poate, sa se inceapa in jurul varstei de 3-4 aisori! Este un sport foarte bun care ajuta la dezvoltarea corpului, organismului! Daca ai posibilitate sa incerci sa il inscrii la cursurile de innot deoarece il va ajuta foarte mult!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.